Voorspellingen: We hebben nog een jaar…….

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Bereid u voor op deze voorspellingen.

Ik weet dat 21-12-2012 niet zo is verlopen als velen hadden verwacht.

Maar neem toch maar even de tijd om HIER aandacht aan te besteden.

Het kan een kwestie van leven of dood zijn voor u.

Hier de samenvatting:

Er is een planetenstelsel onderweg richting Aarde, wat de laatste jaren er al voor heeft gezorgt dat er meer aardbevingen zijn en er onstuimiger weer is.
Deze komeet-planeet is 5 keer groter dan de Aarde.

En dat deze langskomt is niets nieuws, integendeel, de laatste keer dat deze langskwam was ten tijde van Atlantis.
Ik ga er vanuit dat iedereen wel op de hoogte is wat er toen ten tijde is gebeurd. Ik hoef denk ik niet uit te leggen, dat hij ook deze keer niet onmerkbaar zal passeren.

U zult denken….hij komt dus langs, en zal ons niet raken, wat is dan het probleem? Dat probleem bestaat hoofdzakelijk uit de enorme zwaartekracht wat deze komeet-planeet heeft, wat zeer veel invloed op de Aarde, maar ook op de andere planeten in ons zonnestelsel heeft.

En dan heb ik het over ontzettend hoge tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, meteorieten, het omkeren van de polen en heel veel regen.

Voorspeld is dat er allereerst 3 grote aardbevingen zullen plaatsvinden. Het tijdstip daarvan is mij niet bekend.
Dan zou deze komeet-planeet omstreeks Kerst 2015 of vlak erna met het blote oog zichtbaar worden, en uitzien als een heldere ster naast de zon.
Deze is momenteel nog niet overal te zien omdat deze zich nog achter de zon bevind.

Nadat deze komeet-planeet voor iedereen zichtbaar zal zijn, zullen veel mensen van streek zijn.
Logisch als je tegen die tijd deze info nog niet wist.
Dus vertel het aan zoveel mogelijk mensen, gebruik hiervoor ook social media, en wees voorbereid. Want helaas zal onze overheid dit gevaar hoogstwaarschijnlijk gaan ontkennen.

Wellicht zult u dit bericht nogal ongeloofwaardig vinden. Straks zult u ervoor dankbaar zijn, dat deze informatie voor u iets toegankelijker is gemaakt. Het kan namelijk uw leven redden. En zou ik en alle andere voorspellers ernaast zitten, kunnen we daar alleen maar dankbaar voor zijn. Helaas ben ik van het tegendeel overtuigd, aangezien bovenstaande voorspellingen niet de enigste zijn. Het zijn er gewoonweg zodanig veel, dat het geen slimme zet zou zijn om er geen rekening mee te houden.

Zodra dit planetenstelsel daadwerkelijk zichtbaar wordt zult u dit artikel hopelijk meer serieus gaan nemen, dan dat u dit denkelijk momenteel doet. Ik begrijp dat het ook nogal een voorspelling is waarvan je wakker kunt liggen.

Mijn advies: Maak alvast een lijstje van de dingen die voor u in zo een situatie onmisbaar zijn, en verdiep u daarna in een voor u veilige locatie waarnaartoe u zou kunnen vluchten om de passage van deze komeet-planeet te kunnen overleven. Des te eerder u met uw voorbereidingen begint, des te beter, maar uiterlijk zodra deze zichtbaar is, en u al uw twijfels overboord kunt gooien.

Ondertussen zal ik nog meer artikelen blijven plaatsen die voor u praktisch kunnen zijn.

Het volgende moment van grote onrust zal in juni 2016 gaan plaatsvinden. Er zullen dan 3 dagen duisternis zijn, en mensen zullen denken dat de aarde vergaat. De onrust hieromtrent gaat vermoedelijk 7 dagen duren. Daarna zullen de meesten opgelucht zijn, het gevaar lijkt voorbij. Lijkt is in dit geval het juiste woord. Als u de voorspellingen goed hebt gelezen weet u dus al dat het moment is aangebroken dat u meteen naar uw veilige locatie moet vertrekken.

Want vanaf augustus 2016 zal er een volledige duisternis komen die 1 tot 5 jaar zal aanhouden. Het wordt donker, er zal niets kunnen groeien, en mensen zullen van honger en vooral dorst sterven. Behalve degenen die goed voorbereid zijn.

Het mooie is dat we wel iets hebben om naar uit te kijken. De duisternis zal ophouden, er zal weer licht zijn. Maar ook een hele schone planeet, alle vervuiling zal verdwenen zijn. Het paradijs op aarde. En dit alles met de vrijheid om een geheel nieuwe start te beginnen. Op de plek waar u op dat moment leeft, of op het stuk nieuwe aarde wat zal zijn ontstaan voor West en/of Noord Amerika. Waar u naartoe zou kunnen gaan migreren. Dit zullen vermoedelijk de meeste overlevenden doen.
Mooier kan ik het niet maken.

Zorg in de tussentijd, dat u alle kennis en spulletjes heeft, die u daarmee zullen helpen.
En ben sociaal, help elkaar.
Deel alles, ook uw kennis en talenten. Wees lief en begripvol voor elkaar.

Er komt dus een moment waarop dit hemellichaam voor ons zichtbaar zal worden en dan breekt er een tijd van grote verwarring aan. De gevolgen hiervan zullen voor ons op aarde onplezierig zijn, om het maar zacht uit te drukken. Er zullen drie mega aardbevingen voorvallen. De drie punten ervan zullen een driehoek vormen, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

De lokaties van deze aardbevingen zullen zijn: het grensgebied tussen Spanje en Frankrijk, de westkust van Zuid Amerika in de buurt van Valparaiso en Indonesië en dan met name Java, Sumatra en Borneo.

Waar Egdar Cayce voorspelt dat de overstromingen in een oogwenk zullen plaatsvinden, zegt Nancy Lieder dat dit zal gebeuren over een periode van enkele jaren na de passage van dit hemellichaam. Gedurende deze jaren zal het zeewater dermate gaan stijgen dat het grootste deel van West Europa volledig onderwater zal komen te staan.

Veilige plekken volgens Edgar Cayce:

Veilige plekke volgens Nancy Lieder:

Lees hier de wat uitgebreidere info over de veilige locaties, en waar je rekening mee moet houden als je de voor jou meest veilige locatie wilt vinden.

Veel succes ermee!

LoveLightValley.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s