Wilt u ontsnappen aan de Matrix?

Wilt u wakker worden, de waarheid kunnen zien?

Of wilt u anderen daarbij helpen?

Maar uw weet niet hoe?

Daar is een gezonde en natuurlijke manier voor, die alleen maar voordelen voor u heeft. De kabal weet dit ook, en dit is een van de redenen dat de supermarkten vol liggen met ongezond voedsel en dat we denken afhankelijk te zijn van de chemische reguliere geneeskunde.

Hierin speelt onze pijnappelklier namelijk een cruciale rol.

Onze pijnappelklier zorgt er namelijk voor dat we ons 3e oog kunnen gebruiken. Zoals wij dit vroeger altijd deden, alleen zijn wij dit door toedoen van de kabal vergeten. Echter zodra wij de juiste gezonde voedingsstoffen in ons nemen, wordt deze weer geactiveerd, en kun je de waarheid zien.

Dat is ook de reden waarom spirituele mensen, en wakkere mensen allergieën krijgen, vaak voedselallergieën. Het lichaam weet dat dit vergif is voor ons etherisch lichaam. En grappig genoeg is het meteen een maatstaf voor je spirituele groei. Des te gevoeliger je lichaam is geworden voor alle rommel in deze wereld, des te verder ben je in je groei, een goed teken dus. Alleen moet je je nou gaan voeden met de juiste voeding, en dan verdwijnen je klachten.

Dus:

Zuiver je pijnappelklier, open je 3e oog, wordt weer wakker, herinner je weer wie je bent, waarvoor je hier bent, en zie al de leugens wat de kabal gebruikt om dit te voorkomen. Want ze zijn bang om hun macht te verliezen.

Want wij zijn 99%, zij slechts 1%. Prachtig toch 🙂

Want als je je herinnert, weet je ook weer dat je gedachten ontzettend krachtig zijn. En dat er maar één ding het allerbelangrijkste en krachtigste is, en dat is liefde.

Amor Omnia Vinsit / Liefde Overwint Alles

En daar is de kabal bang voor. Wij hoeven alleenmaar met zijn allen liefdevol te denken. En dat willen ze voorkomen door onze gedachten steeds angstig te houden. Maar ook door voor ons vooroordelen te creëren, om te voorkomen dat we op één lijn komen. Want ook de kabal weet….wij zijn allemaal gelijk, wij zijn één. En ze willen voorkomen dat wij als één liefdevol zouden gaan kunnen denken. Want dan wint het goede van het kwaad, zo eenvoudig is het eigenlijk. We hebben geen wapens nodig, we hoeven alleen zonder enig vooroordeel (ook niet naar de kabal) liefdevol te denken.

Denk bijv. als je weer iets ziet wat niet liefdevol is;Ze weten nog niet beter, ze moeten het nog leren……” En stuur ze dan heel liefdevol de gedachte; “Herinner je wie je bent…..”.  Oordeel vooral niet. Het heeft gewoon tijd nodig. En door dit te denken helpt u ook bij hun proces om wakker te worden.

De meesten onder u kunnen dit wellicht al naar zichzelf spiegelen, ook u zult niet altijd wakker zijn geweest. Dus stuur liefde naar iedereen die nog niet wakker is. En wellicht een link naar dit artikel via social media 😉

Wij de 99% creëren op dit moment de wereld hoe ze nou is. Hoe onlogisch dit voor u ook mag klinken, want u wilt al die ellende in de wereld toch niet….. en toch werkt u hieraan mee, onbewust, omdat u niet weet dat en hoe u dit doet.

De kabal (dit zijn die 1% mensen met de meeste macht) is zich hier bewust van en maakt daar misbruik van. Zij kunnen namelijk alleen bestaan in de negativiteit van de 3e dimensie, en doen hun best om dit zo te houden. Zij zorgen er dus voor dat ze bepalen wat wij denken via o.a. de tv. En omdat de meesten zich hier nou eenmaal nog niet bewust van zijn -nog niet wakker zijn-, lukt ze dit. Ondertussen laten ze ons in de illusie geloven dat we echt vrij zijn.

Gelukkig wordt het aantal mensen wat wakker begint te worden in sneltreintempo steeds meer. Wij leven momenteel namelijk in een heel bijzondere periode -de eindtijd-. Moeder Aarde ascendeert en wij mogen dit meemaken. Wij mogen mee ascenderen. En krijgen dus de mogelijkheid om in een sneller tempo mee te kunnen groeien. Maar daarvoor moet je het wel weten, oftewel, wakker worden. Zo helpen we Moeder Aarde ook meteen mee met haar ascentie. Op het moment dat wij wel allemaal wakker en liefdevol denkend zijn, kan het negatieve namelijk niet meer leven op aarde, en is de hemel op aarde een feit. Dat is dan het einde van de tijd dat er negativiteit op aarde kan bestaan. De planeet wordt hiervan gezuiverd.

Dus werk aan de winkel, zorg voor u zelf. Wordt gezond en wakker.

Lees hier hoe:

5 manieren om je pijnappelklier te ontkalken, ongeacht je leeftijd

 

De pijnappelklier is een heel kliertje, ter grote van een gedroogde erwt. Hij zit in je hoofd, ter hoogte van en achter je ogen. Vandaar zijn bijnaam ‘het derde oog’. Hij wordt tevens zo genoemd, omdat wij d.m.v. onze pijnappelklier dingen kunnnen ‘zien’ die we met onze andere fysieke zintuigen niet kunnen waarnemen. Soms voel je bijvoorbeeld dat er gevaar dreigt, zonder dat er iets te zien, te horen of te ruiken is. Dat is je derde oog in werking, deze neemt de dingen waar op een andere frequentie. Je kunt deze waarschuwingen beter ter harte nemen! Vanaf ons zevende levensjaar verschrompelt de pijnappelklier en dat gebeurt om ons beter aan de fysieke wereld aan te kunnen passen. Wanneer we er in ons latere leven klaar voor zijn, kan hij weer geactiveerd worden.

Daarvoor moet hij wel eerst ontkalkt worden, want door onze minder gezonde leefgewoontes wordt deze klier behoorlijk aangetast en de “powers that be” doen er alles aan om dat zo te houden. Daarom vind je hieronder 5 manieren om je pijnappelklier te ontkalken:

1. Vermijd alle dingen die fluoride bevatten:

Fluoride zit in zoveel dingen, het is met opzet moeilijk te vermijden gemaakt. Schaf een omgekeerde osmose-water-systeem aan als je kunt. Het drinken van leidingwater en het koken ermee kan je pijnappelklier zwaar verkalken. Gebruik tandpasta zonder fluoride, en blijf weg van elke frisdrank en kunstmatige voeding.

2. Pijnappelklier ontgiftende voedingsmiddelen:

Knoflook, gember, koriander, hennepzaad, kokosolie, boerenkool of andere donkere blad groenten vergelijkbaar. Ook rauwe cacao is hier ongelooflijk effectief voor. Bentoniet klei, colloïdaal zilver, noni sap en nog veel meer! Er zijn veel verschillende lijsten op het internet om uit te checken.

3. Etherische oliën:

Bergamot, lavendel, sandelhout, wierook, patchouli, Spearmint, tea tree olie, eucalyptus, rozenwater, salie en zo veel meer! Etherische oliën stimuleren delen van onze hersenen en kan helpen bij het activeren onze pijnappelklier.

4. Citroenzuur:

Citroen toevoegen aan water en het elke dag drinken, helpt niet alleen bij het ontkalken van je pijnappelklier, maar het is ongelooflijk gezond in alle aspecten. Het reinigt je huid en helpt de balans van je PH niveaus in balans te brengen en kan je er jaren jonger uit laten zien!

5. Knoflook:

Knoflook alleen bestrijd al zo veel infecties. Het is een natuurlijke anti-inflammatoire, immuunsysteem booster en helpt bij het uitspoelen van de giftige stoffen in ons lichaam. De intense infusie van smaken zijn zo sterk, dat het helpt de calcium van onze pijnappelklier te verwijderen!

Bron

Met dank aan onze bron: WorldUnity.me

Mijn advies hoe dit het beste te doen, waarbij ook nog eens veel ziektes worden voorkomen en/of genezen:

– Poets u tanden met een zelf gemaakte tandpasta uit kokosolie en zuiveringszout.

– Drink dagelijks voor uw ontbijt, het versgeperste sap van 1 onbespoten (biologische) citroen. Daarna 40 minuten niets eten of drinken. Dan neemt  u een grote mok, vult deze voor de helft met koud gezuiverd of afgekookt water, doet in een thee-ei verse gember, kleingesneden, max. 4 gram, en een knoflookteentje klein gesneden. Giet hierover kokend heet water en laat 5 tot 10 minuten trekken. De smaak is even wennen, maar na enkele dagen gaat u ernaar snakken. U lichaam gaat erom vragen omdat het zo gezond voor u is. En u zult ervan gaan genieten. Daarnaast zult u merken dat uw hoofd een stuk helderder wordt, migraine zal verdwijnen, en nog zooo’n een hele waslijst aan gezondheidsvoordelen. Noteer van tevoren maar eens aan welke kwalen u gewend bent geraakt. En of daar na een tijdje verandering in is gekomen.

P.S.: Voor degenen die de smaak aandurven kunt u extra in de thee een mespuntje kurkuma toevoegen. Krachtige smaak, maar uw gezondheid zal er wel bij varen 🙂

Dalternative

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s