Over

Lieve mensen,

Vast kunt u zich nog herinneren dat veel mensen het toch spannend vonden of er op 21-12-2012 iets zou gebeuren.

Sommigen zullen teleurgesteld zijn geweest, anderen weer opgelucht. Want er leek toen niets te zijn gebeurd.

Maar het tegendeel is waar. In dit artikel wordt u uitgelegd wat er dan wel gebeurd is.

Er is op 12-12-2012 om 12.12 uur iets in werking gezet.

Nu zijn er ongeveer 4 miljoen lichtwerkers op Moeder Aarde, op haar verzoek om haar te helpen met de ascentie, en om mensen wakker te krijgen. Een niet zo eenvoudige taak, wat Jezus ruim 2.000 jaar geleden toen al tevergeefs in zijn eentje heeft geprobeerd.

Daarnaast zal ook niet elke lichtwerker wakker zijn geworden, maar wel het gevoel hebben dat hij of zij hier met een reden is, en/of zich hier op Moeder Aarde niet thuis voelen, omdat ze een veel liefdevollere omgeving zijn gewent. Ik hoop dat ook deze nog zoekende lichtwerkers op deze site zullen uitkomen.  Maar elke wakkere lichtwerker zal op zijn of haar manier aan deze missie bezig zijn, om mensen wakker te krijgen. Te helpen waar het maar kan, het goede voorbeeld zijn. Een moeilijke taak, want vaak wordt helaas men voor gek verklaard en gewoonweg niet voor serieus genomen. Tenslotte….we horen hiervan toch niets op het journaal…..zoiets zouden ze toch zeker melden….

Lichtwerkers EN wakkere mensen vertellen nou eenmaal dingen die men eigenlijk niet willen horen. Men is daar bang van. En jammer genoeg zullen daar ook vaak familie en vrienden bij horen, die men toch zo graag zou willen helpen. Geduld is dan een goede zaak, want het wakker worden gaat gelukkig steeds sneller. Zorg dan in elk geval dat je zelf goed voorbereid bent, zo kun je straks degenen die nog wat tijd nodig hebben om wakker te worden, ook hiermee helpen.

Vooraf ben je oninteressant en gek, achteraf krijg je te horen, waarom je het ze niet had verteld……

Helaas geeft de meerderheid nog steeds liever de voorkeur aan de tv, gelooft braaf het dagelijks nieuws en doet de dagelijkse dingen zoals men gewend is, -zoals het hoort- dat doet men het liefst, dat is bekend terrein, dat voelt veilig. Dus alstublieft geen veranderingen, en al helemaal geen slecht nieuws….

Zoals ik al zei, Jezus heeft 2000 jaar geleden al een poging gewaagd om mensen wakker te krijgen. De kabal was echter slim genoeg om daar een draai aan te geven. Ze kunnen uitstekend leugens en halve waarheden verkopen, ze hebben hier al eeuwen ervaring mee. Zo ook hun verhaal van 21-12-2012, waardoor u nou minder geneigd zult zijn om dit verhaal voor waarheid aan te nemen. En aangezien ze de maatschappij zo hebben weten te sturen dat wij mensen eigenlijk niet meer dan moderne slaven zijn, die denken dat ze vrij zijn, hebben ze het goed voor elkaar.

U zult wellicht nu denken; ‘Hoezo?! Maar ik ben toch vrij…..?!’

Bent u dat echt? Bent u dan niet verplicht zich aan wetten en regels te houden die door een ander aan u opgelegd worden? En als u zich niet aan die regels en wetten houdt, is het dan niet zo dat u aan het einde van de rit dakloos zou kunnen worden of in de gevangenis zou kunnen belanden?

Denk maar eens goed over na, wat werkelijke vrijheid inhoud. Wordt zelfdenkend. Laat u niks voorkauwen.

Maar goed.

De reden voor deze website.

De reden voor deze website is om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Om levens te redden die anders uit onwetendheid verloren zouden gaan.

Mensen wakker maken, bewust maken, en tijdig samen werken aan een andere vrijere zelfstandige liefdevollere maatschappij. Eentje die niet om geld draait. Help elkaar. Vertel dit ook aan zoveel mogelijk mensen. Help mee. Maar houd er tevens rekening mee, dat voor iemand die nog niet wakker is, deze informatie schokkend kan zijn. Vertel het dus liefdevol en in kleine stapjes. En begin zelf aan een goed initiatief. Bijv. samen met uw buurt. U heeft elkaar hard nodig.

En helaas is er niet meer zoveel tijd over. Ik heb uw hulp hierbij nodig, want ik kan dit niet in mijn eentje. Elkaar op een liefdevolle manier helpen, zonder vooroordelen of eigenbelang.

De tijd dringt namelijk, wat ik hiermee bedoel, weet u als u dit artikel heeft gelezen.

Zolang als het nog niet enkele dagen donker zal zijn geworden, zult u wellicht twijfelen aan dit verhaal. En dat mag. Er zijn al zoveel van die verhalen geweest. Slim van de kabal toch, ze weten dit allemaal ook, en maken er misbruik van door iedereen op een vals spoor te zetten.

Verdiep u zelf in alternatief nieuws, en zoek uw eigen waarheid.

Maar vooral, bestudeer deze website goed. Maar ook de collega-websites Dalternative.com (om wakker te worden, en uw eigen waarheid te vinden) en VoorkomenIsBeterDanGenezen.com (zodat u zich in alle omstandigheden zelf op een alternatieve manier gezond kunt houden).

Zie het als een gratis levensverzekering.

Zou ik ernaast zitten, en Niburu laat zich niet zien, dan bent u in elk geval op alles voorbereid, en een stuk meer zelfvoorzienend geworden. Wat sowieso goed voor uw gezondheid en beurs is. En hebben we toch al gewerkt aan een mooiere en liefdevollere wereld.

Wij wensen u veel lees- en leerplezier op deze site.

En hopen u weer terug te zien nadat Niburu weer vertrokken is.

LoveLightValley.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s